به گزارش «نماینده»، لیست بندی شورای شهر تهران با جار و جنجالهای زیادی همراه بود و تا به امروز این حاشیهها ادامه دارد. نوع این لیستبندی و افرادی که در این فهرست قرار گرفتند بهگونهای بود که اغلب نیروهای اصلاحطلب نسبت به آن گلایه داشته و آن را «آش کشک خاله» توصیف کردند.
فاطمه دانشور، عضو اصلاحطلب شورای چهارم شهر تهران یکی از منتقدان این لیست بندی بود. وی در فهرست ۲۱ نفره اصلاحطلبان قرار نگرفت و در افشاگری بیان داشت که از «دومیلیارد ندادم و از لیست خط خوردم.»
در مورد رانتی و پولی بودن لیست بندی اصلاحطلبان برای انتخابات نیز الهه کولایی، فعال اصلاحطلب مباحثی را مطرح کرده بود؛ وی در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: «همیشه پول و قدرت در حوزه سیاست تأثیرگذار هستند. برخی کاندیداها از طریق رانت وارد لیست امید شدند و من این مسئله را تکذیب نمیکنم.»
در این رابطه، فاطمه دانشور در گفتگو با روزنامه آرمان بازهم از رانت و حلقه ۱۰ نفره زنان اصلاحطلب که برای ارتقای خود تلاش میکنند، سخن گفته است.
وی با انتقاد از جامعه زنان اصلاحطلب گفت: زنانی که نقش لابیگری با دولت را در ارتقای جایگاههای مدیریتی زنان ایفا میکردند، تعداد معدودی هستند و تنها برای افراد معینی لابی میکنند، آن هم بهصورت کاملا رانتی و این بزرگترین ضعف جامعه زنان است. این تعداد معدود در رایزنیهای خود با دولت تنها خود را در نظر میگیرند و برای افزایش جایگاه خود تلاش میکنند. در حالی که باید زنان فعال حوزههای دیگر نیز مورد شناسایی قرار بگیرند.
این فعال اصلاحطلب با بیان اینکه دایره محدودی از زنان لابیکننده در جریان اصلاحات برای ارتقای هم تلاش میکنند، میافزاید: فعالان سیاسی، بانوان کارآفرین و توانمند اقتصادی و اجتماعی و بانوانی با مدارج بالای علمی و در عین موفقیت خارج از این گردونه هستند اما در عمل میبینم لابیکنندگان حامی ارتقای جایگاه زنان، خودشان به پست میرسند و معرفی شوند، یعنی دایرهای محدود از زنان شاید ۱۰ نفر که به هم پست تعارف میکنند و غیر از خود کسی را نمیبینند و در ضمن کسی را هم درون خود راه نمیدهند.
دانشور در پاسخ به این سئوال که «بنابراین معتقدید که در انتخابات شورای شهر پنجم نسبت به شما جفا شد؟» بیان داشت: برای تعیین لیست شورای پنجم، شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان بیشتر با نگاه سیاسی، افراد وابسته به تشکلها و احزاب سیاسی را فارغ از تخصص و عملکرد در حوزههای شهری برای حضور در لیست شورای شهر انتخاب کرد، اینکه در شورای سیاستگذاری مطرح شده من اصلاحطلب نیستم، باید پرسید کدام رویه من اصلاحطلبی نبوده است.
من که همواره برای تغییر و رفع مشکلات تلاش کردهام. اینکه راجع به آسیبهای اجتماعی بسیار شفاف و بلند صحبت کردهام و بسیاری از حساسیتهای بهوجود آمده در این حوزه در کشور از ارائه همین گزارشها بوده، رویه اصلاحطلبی نبوده است یا ساختارشکنی و تابوشکنیهایی که انجام دادم رویه اصلاحطلبی نبوده است؟
نظر شما